home dieLange.nl
Onderstaand een overzicht van onze diensten, voor vragen en/of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

projectmanagement
Wilt u een website om u te profileren op het internet? Gaat u uw bestaande site opnieuw ontwikkelen? Zit u vast in een internet traject? Wilt u uw website zo klantvriendelijk mogelijk maken?
Laat dieLange.nl u helpen, op gestructureerde wijze van een globaal probleem naar een gedetailleerde oplossing.

Bij het ontwikkelen van websites komt heel veel kijken. Vaak heeft u te maken met meerdere belanghebbenden en diverse doelgroepen, en dan kan het lastig zijn om een gedegen website te ontwikkelen waar iedereen tevreden over is.
Dan is er ook nog de techniek, de diverse vormen en programmeertalen, het onderhoud in eigen beheer of uitbesteden, en hoe zorgt u er voor dat uw site straks ook gevonden wordt door uw doelgroep.

Jarenlange ervaring met internetprojecten en webtechniek maken dieLange.nl tot een ijzersterke projectmanager.

internet consultancy
Naast projectmanagement kan dieLange.nl ook met u meedenken op een abstracter niveau. Of op basis van een gericht specifiek probleem een advies aan u doen.

dieLange.nl heeft voor tal van klanten gewerkt zowel in de (semi-)publieke als private sector, en kan u adviseren op het gebied van internet, intra- en extranet omgevingen, uw digitale producten (ook offline producties) en is gespecialiseerd in het testen van websites.

webdevelopment

Design en bouw van nieuwsbrieven, discussie fora, weblogs, e-card modules en online fotoalbums.

Hiervoor maakt dieLange.nl gebruik van (gratis) opensource software zoals Joomla!, PhpBB, WordPress etc. Uiteraard kan dieLange.nl ook voldoen aan eventuele software-eisen vanuit uw organisatie.

dieLange.nl disclaimer